top of page
 • Foto van schrijverSanne Regoort

Puur en zacht water uit de kraan, dat wil je!

Bijgewerkt op: 25 jun. 2021


Water bevat van oorsprong vitaliteit, zoals je nog kunt ervaren in beekjes hoog in de bergen. Leidingwater ondergaat vele behandelingen en legt een lange weg af voordat het thuis uit de kraan komt. Hierdoor verliest het een groot deel van zijn oorspronkelijke vitaliteit.
De Aqua Optimizer® verwijdert vervuiling en geeft kraanwater de oorspronkelijke vitaliteit terug. Daardoor reinigt het water niet alleen ons fysieke lichaam, maar versterkt ons ook energetisch. Deze hernieuwde eigenschappen van het water kun je op verschillende manieren merken.


Je installeert de Aqua Optimizer® eenvoudig op de waterleiding in huis, dichtbij de watermeter.

Dan kan je overal in je huis en tuin gevitaliseerd kraanwater gebruiken.

Om te drinken, om groenten en fruit mee te wassen, om in te koken, mee te douchen of te baden en om kleding mee te wassen. Het met Aqua Optimizer gevitaliseerde water zorgt ervoor dat de dosering van was- en schoonmaakmiddelen met zeker de helft kan worden gereduceerd, zelfs voor de witte was. Kalkafzetting in badkamer, koffiezetapparatuur of wasmachine vermindert of verdwijnt helemaal.


Hoge Bovis-waarde

Om de levensenergie uit te drukken gebruiken we Bovis-eenheden. Hoge Bovis-waarden komen in de natuur voor op bijvoorbeeld ‘heilige’ plaatsen, religieuze gebouwen, krachtplaatsen of kruispunten van Leylijnen. Planten en dieren doen het meestal uitzonderlijk goed op deze plaatsen. De Aqua Optimizer® heeft een Bovis-waarde van 2.000.000 eenheden, kraanwater heeft een Bovis-waarde van 3.000 eenheden. Het eten van voedsel of het drinken van water met een lagere Bovis-waarde dan die van het eigen lichaam kost levensenergie. De Aqua Optimizer® geeft door de hoge Bovis-waarde een boost aan jouw gezondheid!


De voordelen van de Aqua Optimizer®

Kraanwater smaakt beter, is helderder en voelt zacht aan

Kraanwater bevat meer energie

Beduidend minder last van kalkaanslag

Het verwijdert vervuiling uit kraanwater

Eenvoudig te monteren, past in iedere woning

Geen verlies van waterdruk

30 dagen niet-goed geld terug garantie

Levenslange onderhoudsvrije werking

Bij verhuizing kun je de Aqua Optimizer® makkelijk meenemen


De Aqua Optimizer® verwijdert vervuiling uit kraanwater

Water heeft een goed geheugen. De werkzaamheid wordt bepaald door de energetische informatie van de fysieke stoffen die erin hebben gezeten. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld de chemicaliën die bij het zuiveringsproces worden gebruikt. Door het transport neemt water eveneens veel belastende informatie op. Aqua Optimizer® neutraliseert deze vervuiling en dit proef je!

Metalen, chemicaliën, medicijnen, bacteriën/schimmels denk aan legionella (aangetoond door TNO) wordt uit het water verwijderd. De Aqua Optimizer® is de enige watervitalisator die tevens de energetische afdruk van deze belastende informatie neutraliseerd!


De Aqua Optimizer® en omgevingsfactoren

De werking van de Aqua Optimizer® wordt automatisch aangepast aan omgevingsfactoren, zoals de straling van mobiele telefonie, zenders, wifi, aardstralen, wateraders, 5G en dergelijke. De Aqua Optimizer® harmoniseert de woning of bedrijfsruimte bij negatief werkende omgevingsfactoren als elektrosmog en aardstralen. De energie van de Aqua Optimizer® maakt dat het lichaam anders met deze omgevingsfactoren omgaat, zodat we hier duidelijk minder of zelfs helemaal geen last meer van hebben. Ook gaat het lichaam beter om met de elektrochemische belasting die wordt veroorzaakt door het gebruik van voedseladditieven.
Eenvoudig te monteren

De Aqua Optimizer® bestaat uit twee schalen met hierin vloeistof en gaat levenslang mee zonder onderhoud. Met het meegeleverde bandje monteer je de Aqua Optimizer® eenvoudig en snel om de waterleiding, direct achter de watermeter. De Aqua Optimizer® C-15/22 heeft een uitwendige afmeting van Ø 42,5 x 50 mm en past precies om de waterleiding met een diameter van 22 mm; voor een diameter van 15 mm wordt een hulpstuk meegeleverd. Afwijkende maten zijn op verzoek leverbaar. De twee schalen dienen de waterleiding volledig te omsluiten. Bij een verhuizing kunt u de Aqua Optimizer® gemakkelijk meenemen.


Zo werkt de Aqua Optimizer®

Het ontwerp van de Aqua Optimizer® is onder meer gebaseerd op de cirkel en de hexade (zeshoek) waardoor hij energetisch zuiver blijft en een krachtige directe werking heeft. De werking van de Aqua Optimizer® berust verder op principes van de Heilige Geometrie (Flower of Life). In het brandpunt van de Aqua Optimizer® vormt zich een lemniscaat die de informatie in het kraanwater verandert, wat onder meer een hoge Bovis-waarde van boven de 2.000.000 eenheden tot gevolg heeft. Hier vinden de vitalisering, verandering en verhoging van de levensenergie plaats. Dit is enigszins vergelijkbaar met een vergrootglas waarbij door het zonlicht in het brandpunt een hoge temperatuur ontstaat. De vorm van en de zorgvuldigheid waarmee de Aqua Optimizer® is gemaakt, zorgt ervoor dat deze geen onderhoud vergt en levenslang meegaat.
Testresultaten met de Aqua Optimizer®

Onafhankelijk onderzoek door SOTHIS Research in Culemborg laat zien dat kastomaten die gevoed worden met door Aqua Optimizer® gevitaliseerd water meer ordening hebben in het frequentiespectrum van het elektrische veld. Dit wordt door biologen gezien als een aanwijzing voor een hogere vitaliteit. Smaaktesten tonen aan dat deze kastomaten bij het consumeren duidelijk meer sensatie in het lichaam opwekken, ze hebben een hogere sensatiefactor. Ook toont dit onderzoek aan dat dat gevitaliseerd Amsterdams kraanwater significant meer ordening in het frequentiespectrum heeft dan in ongevitaliseerde staat. Onderstaande foto’s laten de verschillen zien tussen normaal en Aqua Optimizer® gevitaliseerd kraanwater:Voor vitalisatie

Verzadigde MgSO4 oplossing in kraanwater na kristallisatie. De chaotische kristalstructuur die een negatieve uitstraling heeft, is duidelijk zichtbaar.


Na vitalisatie

Verzadigde MgSO4 oplossing in gevitaliseerd kraanwater na vitalisatie. De geordende kristalstructuur is goed te zien; deze straalt harmonie en kracht uit.
Legionella-onderzoek

Onderzoek door TNO naar de groei van de legionellabacterie (legionella pneumophila) in kraanwater laat zien dat de hoeveelheid bacteriën in met Aqua Optimizer® gevitaliseerd kraanwater sneller afneemt dan in onbehandeld kraanwater.


Upgraden bestaande vitalisatoren

De Aqua Optimizer® wordt ook vaak aangeschaft om een eerder aangeschafte vitalisator, op basis van verwerveling of overdracht (de inbouw vitalisator), te upgraden. In vergelijking met andere typen vitalisatoren laat de Aqua Optimizer® een duidelijke meerwaarde zien. De reden hiervoor is dat de Aqua Optimizer® vervuilde energetische afdruk in het water direct harmoniseert, denk aan chemicaliën en het gebruik van medicatie die na toiletbezoek in het drinkwater terechtkomen. Dit is direct voelbaar, zichtbaar en je proeft het verschil!


Ervaringen met de Aqua Optimizer®


Mijn eigen ervaring met de Aqua Optimizer heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik hem nu met heel veel plezier verkoop! Ik wens iedereen "Evian" water uit de kraan toe. Naast dat het water zo lekker is geworden en zo goed aanvoelt, is de sfeer in huis ook lichter en zachter. En ja dat klinkt zweverig, en toch voel en merk ik het duidelijk.

 • Sinds ik de Aqua Optimizer om de waterleiding heb gedaan, is mijn eczeem sterk afgenomen. Mijn huid is minder droog en douchen of handen wassen is nu fijn ipv pijnlijk. Het water is veel zachter en belast mijn huid niet meer.

 • Sinds de montage van de Aqua Optimizer® drink ik meer kraanwater, is de reuk van het water sterk verbeterd en smaakt het beter.

 • Inmiddels zit de Aqua Optimizer® ruim een maand om de waterleiding. Ik voel me erg goed en energiek, ik zie er steeds beter uit.

 • Sinds ik zwem in het met de Aqua Optimizer® gevitaliseerde zwembad heb ik als fibromyalgie patiënte de ervaring dat het water zachter aanvoelt, voel ik na het zwemmen geen vermoeidheid meer, mijn badkleding en huid ruiken minder naar chloor en ook tijdens het zwemmen heb ik er minder last van.

 • Een sceptische veehouder: sinds de Aqua Optimizer® is gemonteerd blijft het water in de drinkwaterbak van mijn veestal glashelder. Ook ziet de veestapel er gezonder uit en gebruik ik minder reinigingsmiddelen bij het spoelen van de melkleidingen.

 • Sinds ik een Aqua Optimizer® in mijn zwembad heb is ook mijn jarenlange huidallergie verdwenen, voelt mijn huid zachter aan.

 • Ik kon niet geloven dat een dergelijk klein apparaat de smaak en de uitstraling van het water kon veranderen totdat ik het water ging vergelijken met dat van de buren, wat een verschil!

 • Een topsporter: sinds ik een Aqua Optimizer® heb, gebruik ik minder zout in mijn zwembad, het water vervuilt minder snel.

 • Een tuinder: na montage van de Aqua Optimizer® voelt de energie stukken beter in mijn kassen en zien de planten er vitaler uit.

 • De vitalisering werkt door in mijn hele huis. Sinds ik een Aqua Optimizer® heb gemonteerd voel ik me ‘welkom’ in mijn huis.

 • Mijn man dronk nooit water, sinds de Aqua Optimizer® is hij water gaan drinken.

 • Ik hoef geen flessen bronwater meer te kopen, de Aqua Optimizer® verdien ik binnen een jaar terug.

 • Een geopende fles bronwater was aan het eind van de dag ook niet meer lekker, een fles Aqua Optimizer® water smaakt aan het eind van de dag nog steeds lekker.

 • We hebben in ons gezin een proef gedaan om het verschil tussen gewoon en gevitaliseerd kraanwater te kunnen vaststellen. Wij zijn allen van mening dat het gevitaliseerde Aqua Optimizer® water een grotere helderheid heeft en lekkerder smaakt.

 • Het water van de centrale verwarming blijft helder van kleur. Het vieze, stinkende water zoals dat voorheen bij het aftappen van de centrale verwarming wegstroomde is nu helder en reukloos.

 • Het water kookt sneller.

 • Koffie gezet met normaal kraanwater is werkelijk niet te drinken als je het vergelijkt met koffie dat gemaakt is met gevitaliseerd kraanwater.

 • Mijn kinderen (8 en 10 jaar) drinken alleen nog maar Aqua Optimizer® water. Het water bij vriendjes in het dorp vinden ze vies; nu nemen ze een flesje Aqua Optimizer® water mee als ze daar gaan spelen.951 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page