top of page
  • Foto van schrijverSanne Regoort

Auwwwwww een wespensteek!


Nu het zomer is, komen ook de wespen weer tevoorschijn. Ikzelf ben niet zo weg van deze prikkende zenuwpezen.

Vandaag is Sophia gestoken door een wesp. En ze gilde het uit van schrik, maar ook van de scherpe pijn. Nadat ik de beet heb uitgezogen, heb ik er direct groene leem pasta op gesmeerd. Nog geen 2 minuten later zat ze alweer vrolijk op de bank en was de pijn weg! Ik was zelf ook wel onder de indruk dat het zo snel werkt! Die tip wilde ik graag met jullie delen!

Verder kan je Bach Rescue Kids geven tegen de schrik. Ook Ledum pallustre C30 korreltjes werken goed na een beet.

Zelf heb ik met Bioresonantie nog een olie mix gemaakt die het gif van insecten zoals muggen, wespen, bijen en ook eikenprocessierups neutraliseren. Dan ben je snel van de ongemakken af. Ook zit er muntolie in om de plek te verkoelen.


Bij interesse voor deze olie kan je mij mailen: natuurgenezing@icloud.com

187 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page