top of page

Workshop ‘Van klacht naar kracht’

YoY_workshop_Vanklachtnaarkracht_2022_kl.jpg

Ons lichaam is oneindig intelligent. Een thema, klacht of ziekte is wat ons betreft dan ook geen foutje, het vertelt ons een verhaal over onze onbewuste programmeringen, waarvan we kunnen leren en groeien. Mijn lieve collega Yolanda van Zuijlen en ik nemen je in deze inspirerende en verhelderende live workshop mee op reis in de puzzel van jouw lichaam, jouw leven en jouw verhaal. 

In de workshop ‘Van klacht naar kracht’ krijg je vanuit de biologie en de kennis van de Germaanse Geneeskunde en HeartConnection  een nieuwe kijk op je levensthema’s, (fysieke) klachten en overtuigingen. Een kijk die 180 graden anders is, dan wat we tot nu toe over ons lichaam hebben geleerd en die ons en vele anderen om ons heen enorm veel inzicht, bewustzijn en vooral vertrouwen heeft gegeven. Vertrouwen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en daarmee meer vertrouwen in onszelf.

 

Wat kun je verwachten tijdens deze dag?

Op deze interactieve en krachtige dag staan de persoonlijke vragen van de deelnemers centraal. Iedere persoonlijke reis begint namelijk met een vraag. Door de vraag te stellen (aan je onderbewuste) komt er vanzelf een antwoord, vaak via je lichaam. Deze vraag kan gaan over een fysieke of mentale klacht, een thema waar je bijvoorbeeld in je relatie of op je werk steeds opnieuw tegen aan loopt, een hardnekkig patroon dat je herkent maar wat je niet lukt te doorbreken of elke andere ‘klacht’ die jou in de weg zit in het dagelijks leven.

In de ochtend gaan we met een stukje zeer verrassende theorie en een aantal leuke oefeningen aan de slag en zul je bijvoorbeeld ontdekken:
– hoe jouw patronen of klachten misschien al wel zijn ontstaan vér voor je geboorte en hoe je dat kunt herkennen
– hoe jouw klachten je eigenlijk hebben geholpen in je leven en waarom ze er niet voor niets zijn
– wat dé sleutel is om van jou klacht je kracht te maken
– en nog veel meer!

In de middag gaan we werken met de persoonlijke vragen. We zullen zoveel mogelijk vragen samen onderzoeken en vaak zit het antwoord op jouw vraag ook al in het antwoord op de vraag van een ander. Dus ieders persoonlijke onderzoeksvraag geeft ook inzicht voor de rest van de groep.

Tijdens deze middag maak je in een veilige setting een reis door je lichaam en je leven. Alle antwoorden op jouw vragen zitten opgeslagen in jouw onderbewuste. En dé manier om daar contact mee te maken is via je lichaam. Jouw lichaam vertelt je jouw verhaal.

Deze workshop is het begin van een totaal nieuw bewustzijn, waardoor veranderingen in je leven als vanzelf tot stand kunnen komen en je weer aan het stuur van je leven kunt gaat staan. Je gaat naar huis met heel veel nieuwe inzichten, puzzelstukjes, energie, vertrouwen én inspiratie. En je weet en VOELT hoe je van je klacht je kracht kunt maken!

 

Doe je mee?

Praktische informatie

Datum: vrijdag 16 december 2022
Tijd: 10.00 – 16.30 uur, aanwezig vanaf 09.30 uur
Lokatie: Den Haag
Kosten: €111,- incl. btw per persoon
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12
Lunch: niet inbegrepen, zelf meenemen.
Koffie/thee: gratis
Parkeren: gratis

 

Over de trainers

Sanne Regoort is natuurgeneeskundig therapeut met een aantal verschillende therapieën die op intuïtie worden ingezet. De Germaanse geneeskunde en Heartconnection staan in haar behandelingen centraal, daarnaast ondersteunt zij dit met bioresonantie, fytotherapie, voedingsadvies, bachbloesems en meer. Na een verkeersongeval in 1998 is Sanne’s zoektocht naar gezondheid begonnen. Haar leven hing na dit ongeval aan een zijden draadje en ze hield nog vele jaren fysieke en psychische klachten. Vanuit dit trauma heeft ze vele therapeuten bezocht en studies gedaan om zichzelf en anderen te kunnen ondersteunen op de weg naar fysieke en mentale gezondheid. Sinds 4 jaar werkt Sanne met de Germaanse Geneeskunde en Heartconnection. Dit was de missing link om haar eigen processen en het leven beter te begrijpen. En deze kennis deelt ze nu graag met de wereld.

 

Yolanda van Zuijlen is Destiny- en Dreambuildercoach voor vrouwen die vastzitten op een bepaald gebied in hun leven en het gevoel hebben dat ze al jaren aan het overleven zijn. Ze helpt je een voedende omgeving en het leven voor jezelf te creëren, waarin jouw levensvreugde, je inspiratie en je levensenergie weer volop kunnen stromen, zodat jij weer krachtig voelt, full flash vooruit kunt en je volste potentieel kunt gaan leven. Van overleven naar volop LEVEN!

 

Aanmelden

Doe je mee aan deze krachtige workshop? Meld je aan via de knop hieronder.

Na betaling is je inschrijving definitief. Je ontvangt een mail met alle verder info na ontvangst van je betaling. De workshop gaat door bij minimaal 6 personen. Als de workshop niet doorgaat vanwege minder dan 6 deelnemers ontvang je je geld terug of krijg je de mogelijkheid deel te nemen op een andere datum.

We hebben er enorm veel zin in en zien je graag op vrijdag 16 december live in Den Haag!

Veel liefs,
Sanne en Yolanda

 

  • Facebook - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel
bottom of page